Informatie

Data en locatie

Vier masterclasses op  4, 11, 18 en 25 juni 2018
Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn

De masterclasses worden op maandag gegeven in een zaal van Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. De ontvangst is om 15:00 uur. De masterclasses starten om 15:30 uur en eindigen rond 19:00 uur inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden. Door deze tijden reis je buiten het spitsuur.

Kosten en korting

Alle genoemde prijzen zijn per persoon, exclusier btw, inclusief lichte maaltijd

Regulier € 1.849,-
Abonnee Management Impact € 1.749,-

Certificaat

Na afronding van de Masterclassreeks Netwerkleiderschap ontvang je een certificaat van deelname van MI Academy.

Heb je vragen je inschrijving?

Telefoon: 088 - 5840 889
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Voor vragen over de inhoud van de reeks:
Telefoon: 088 - 5840 837
E-mail: moniquekrol@vakmedianet.nl

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

 

Contact

Heb je vragen over deze Masterclassreeks?

Monique Krol
Congres manager
moniquekrol@vakmedianet.nl

088-5840837

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.